Om Bonafide Bluesmen

I starten af 2014 lykkedes det at samle den første udgave af det, der blev til Bonafide Bluesmen. Allan Skov Andersen og undertegnede, Jens Normann Nielsen satte en annonce i Den Blå Avis og vi fik så mange henvendelser, at vi nærmest holdt audition. I løbet af januar og februar faldt det på plads og første opstilling blev Tim Teen Tseng, harpe og vokal, Per O. Hansen, bas, Mogens Jensen, Guitar, Allan Skov Andersen, trommer og Jens Normann Nielsen, vokal og guitar.

Takket være en aktiv bluesdanserforening var vi ude at spille en del gange det første år.

Per valgte at forlade os ret tidligt og bassen blev givet i hænderne på Preben en tid. Det fungerede ikke og i starten af 2015 skiftede jeg guitar ud med bassen, mit oprindelige hovedinstrument. Bandet fortsatte med en del optrædener i 2015 men i slutningen af året fandt Allan så andre græsgange. I starten af 2016 var vi, de tilbageværende medlemmer igennem en længere række af trommeslagere før vi fandt Lars Horvardt som fast mand bag trommerne.

Lars spillede sit første job med Bonafide Bluesmen Sankt Hans aften i 2016 foran Prismen på Amager. Her på siden er et link til en video optaget her.

Tim forlod os i sommeren 2017. Tilbage var nu en trio, men vi rejste os, samlede handsken op og bankede et repertoire op på ret kort tid. Vi spillede på Hugo’s kælder i Køge i november 2017 og eksempler på dette kan ses her på siden.

I 2018 var vi så heldige at få kontakt med Jan Poulsen, som siden har hjulpet os på de fleste jobs, blandt andet ved Albertslund Jazzklubs arrangement, Jazz ved Badesøen i Albertslund i august 2018.

Vi spillede jobs til private fester og i Klosterkælderen i Roskilde, Albertslund Jazzklub samt på Glostrup Torv i 2018 og 2019.

I starten af 2020 måtte Lars Horvardt melde fra på grund af problemer med håndleddet. Inden vi fandt en afløser ramte Corona verden og Danmark og alt var på pause til midten af 2021. Da der blev åbnet for livemusik var vi ret hooked på at komme ud at spille ligesom alle andre musikere, så til et job på Gullanden i maj 2021 lånte vi Teddy Kelm som trommeslager.

Teddy hjalp os på Glostrup Torv, hvor vi spillede to gange i 2021. I august inviterede vi familie og venner til en fest i en have i Glostrup, masser af musik og god stemning. Video herfra kan ses her på siden.

I efteråret 2021 kom Frank Mortensen til som trommeslager. I juni 2022 spillede Frank første job med os i Glostrup og Jan Poulsen hjalp igen på tangenterne.

Thomas Thorsen er fra sommer 2022 bandets keyboardspiller.